INVESTEREN IN JEZELF

Ik kan je helpen een gezonde relatie te creëren met voeding, de weegschaal en jezelf. Zodat jij weer optimaal kunt gaan genieten van je leven. En weer de dingen kunt gaat doen waar je écht gelukkig van wordt.

Hoe kan jij investeren in jezelf?

#nu word IK de baas!

Hét onlineprogramma van dit moment voor iedereen die zichzelf een gezonde relatie met eten, de weegschaal en zijn/haar zelfbeeld gunt.
Ontdek hoe je weer écht plezier en vrijheid kan ervaren! 

1-op-1 traject

Krijg de begeleiding en ondersteuning die bij jou past. Niet door het voor je op te lossen, maar wel om jou de handvatten aan te reiken die jij nodig hebt om nooit meer eetregels te hebben, je mindset blijvend te veranderen en je zelfbeeld te verbeteren. 

E-book

Mijn e-book “Alles wat jij wilt weten over het herstellen van een ongezonde relatie met eten, de weegschaal en jezelf”, geeft inzicht in de specifieke symptomen die gepaard gaan met het herstellen van deze relatie. Al jouw vragen compact gebundeld!

“Success starts with the inner you
What you imagine you become”

– Kirsten Timmermans

Nu word IK weer de baas! | Onlineprogramma

Met dit onlineprogramma leer je hoe jij stapje voor stapje de regie terugkrijgt, het eindelijk klaar is met 24/7 bezig zijn met eten en je een normaal eetpatroon creëert. Ontdek hoe jij weer écht plezier en vrijheid kan ervaren! De strategieën die je in dit programma leert helpen je niet alleen te leren hoe je, vanuit liefde voor jezelf, de baas wordt over jezelf, je eetgedrag en je vrijheid, maar ook hoe je de baas blijft. Het ‘Nu word IK weer de baas” onlineprogramma is opgezet met effectief bewezen tools en strategieën, psychologische kennis en eigen ervaring. Dit programma is geen quick fix en vraagt 100% commitment. Investeer in jezelf en jouw geluk. Want jij bent het waard. Echt waar! 

Dit is je kans om bevrijd te raken van je eetstoornis, je ongezonde relatie met eten of van altijd maar op dieet zijn. Je hebt het proces volledig zelf in handen; ik geef je de handvatten en JIJ bepaalt hoe groot of klein de stapjes zijn die je wilt gaan zetten!

1-op-1 coachingstraject | online coaching

Herken jij het verlangen om een normale relatie met voeding te ontwikkelen? Een gezonde kijk te hebben op de weegschaal, een positief zelfbeeld te hebben én vooral je vrijheid en plezier terug te hebben? Als coach help ik jou weer te leren luisteren naar je lichaam en je lichaam weer te vertrouwen. Laat je weer leiden door je intuïtie zodat jij voor altijd de baas blijft over jouw leven! Het voelt als mijn missie deze reis samen met jou te doorlopen.

Tijdens onze coachgesprekken gaan we in op jouw diepgewortelde gedachten, gewoonten en patronen. Hoe kunnen we deze kunnen doorbreken en herprogrammeren. Tevens stellen we samen persoonlijke doelen op en krijg jij de ondersteuning die daarbij nodig is om deze te bereiken. 

De onlinecoaching is geschikt voor vrouwen die er klaar voor zijn om de baas te worden over hun eetgedrag, hun plezier én vrijheid. En 100% committed zijn om hun dromen en doelen te realiseren. Voor het 1-op-1 traject zijn beperkte plekken beschikbaar.

Ben jij klaar voor hulp? Lees hoe anderen je al voor gingen.

“Dank je wel voor al jouw kennis, Kirsten, maar ook voor je toegankelijkheid en soms het extra zetje wat ik nodig had. Mijn relatie met eten verbetert nog iedere dag, maar nog veel belangrijker mijn mindset en zelfbeeld zijn nog veel meer verbeterd. Zoveel mensen kunnen hiervan leren!”
– Claire

E-book

“Alles wat jij wilt weten over het herstellen van een ongezonde relatie met eten, de weegschaal en je zelfbeeld. Al jouw vragen beantwoord & gebundeld!”

 Dagelijks krijg ik op Instagram zoveel vragen over lichamelijke veranderingen en specifieke symptomen die gepaard gaan met het herstellen van een ongezonde relatie met eten, de weegschaal, beweging en jezelf. Vragen als: hoort dit erbij? Kan het kloppen dat,…? Wat moet ik nu doen? Deze vragen raken mij, want ook ik ben jarenlang op zoek geweest naar de antwoorden op deze vragen. Alleen kwam ik in deze zoektocht vaak op de verkeerde antwoorden uit, antwoorden die juist mijn dieet, regels en restricties vergrootte. Ik bleef maar zoeken maar vond nooit compact de antwoorden op mijn vragen.

Ik wil voor jou deze vragen beantwoorden en bundelen in een compact e-book zodat jij niet meer bang hoeft te zijn voor voeding, weinig energie en eindeloos strijden met en tegen eten. Maar ook dat je niet meer een negatieve kijk hebt op de weegschaal en je zelfbeeld, maar dat jij weer de dingen gaat doen waar je écht gelukkig van wordt. Leven op jouw eigen voorwaarden. Met een normaal eetpatroon, zonder eetgedoe of -stress. 

Op dit moment is dit het e-book nog in productie, en sta ik nog altijd open voor het beantwoorden van jou vraag. Wat zou jij graag terug willen lezen in het e-book? Laat alsjeblieft hieronder jouw vraag achter. Zodra het e-book gereed is ontvang je dan ook gelijk een signaal! 

Stel hieronder je vraag voor het e-book.

dit veld niet invullen s.v.p.