Business Booster Strategiesessie

Een 90-minuten strategiesessie waarin je samen met mij een heldere, praktische en eenvoudige successtrategie realiseert die past bij je doelen en je helpt je omzet te verhogen.
🚀 Boost je business, je plezier én je vrijheid!🚀

Stel je eens voor dat…

je een onweerstaanbaar aanbod hebt dat moeiteloos verkoopt,

je inzicht hebt in het creëren van een succesvolle verkoopstrategie zonder dat je pusherig of spammerig bent, 

je als doener ook écht GOED kunt gaan doen met een eigen effectieve verkoopstrategie,

je een onweerstaanbaare weggever hebt die gewild is door jouw ideale potentiële klant,

je een strategie hebt waarmee jij op een leuke en eenvoudige manier jouw (financiële) doelen realiseert,

je meer vrijheid ervaart in je bedrijf en kunt doen wat je echt leuk vindt,

je een concreet plan hebt voor jouw marketing en sales, waarbij je slimmer kan gaan werken in plaats van harder,

je jouw verkoopkansen benut,

je zoveel als mogelijk klanten helpt, meer impact maakt en meer omzet realiseert,

je een strategie hebt die goed voelt voor JOU!,

…zonder dat je vastloopt op de praktische & strategische kennis, kansen laat schieten of spammerig en verkoperig bent.

Ik heb niet getwijfeld om met Kirsten aan de slag te gaan. Ze is erg betrokken en enthousiast maar tegelijkertijd duidelijk en helpt ze me om ook écht in actie te komen. In een korte tijd stond mijn fundament van mijn e-mailmarketingstrategie. Als je van doorpakken houdt en een steuntje in de rug nodig hebt, is dit het traject dat je zoekt!

Maaike

Dit is het probleem…

Dit is wat de meeste online-coaches en dienstverleners proberen om continu klanten aan te trekken en daarmee vrijheid voor zichzelf te creëren:

  • Schieten met losse flodders om hun producten of diensten te verkopen. Maar geen idee hebben hoe een continue stroom van klanten te realiseren. 
  • Lange dagen maken en veelal werken volgens het uurtje-factuurtje principe, terwijl ze liever slimmer werken in plaats van harder. 
  • Aanrommelen, twijfelen en perfectioneren. Het woord ‘strategie’ zorgt voor paniek en daardoor blokkeren ze wanneer ze de plannen voor hun dromen en doelen uitwerken. Hun dromen en doelen staan daardoor veel te lang in de ijskast. 
  • Denken dat er alleen die ‘ene’ manier is om klanten aan te trekken die niet goed voelt voor hen en die (daarom) ook geen resultaat oplevert. 
  • Keihard werken, maar geen omzetstijging realiseren.

Met als resultaat dat ze weinig tot geen vrijheid ervaren, minder mensen helpen dan ze willen en kunnen en omzet mislopen.

 

Succes is…

Het resultaat van verlangen, geloof, overtuiging, en het toepassen van de juiste strategie!

 2020 – ALLES IS MOGELIJK ALS JE ER 100% VOOR GAAT
& ALS HET 100% BIJ JOU PAST!

Strategiesessie omzet verhogen

Hi! Ik ben Kirsten Timmermans.

Oprichtster van het ‘Business Mastery Programma’.

& Ik help onlinecoaches en dienstverleners bij het continu aantrekken van klanten met een simpele maar effectieve (e-mail)marketingstrategie.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om een online-business te beginnen tussen alle online-coaches die er al zijn. Ook ik heb geworsteld met het aantrekken van klanten, het laten groeien van mijn e-maillijst en daarbij weinig tot geen inkomsten uit mijn bedrijf genereren. 

Ondanks dat ik mezelf zag als expert, leerde ik al vrij snel een harde les: je kunt nog zoveel kennis en ervaring hebben, maar als je niet weet hoe je klanten moet aantrekken, dan wordt het vrij lastig om impact te maken en inkomsten te genereren.

Maar ik gaf niet op! Ik had altijd al gedroomd om een eigen bedrijf te hebben, waarin ik zelf bepaal wat ik doe, doen wat ik ECHT leuk vind en dagelijks energie van krijg. Ik had mijn baan er voor opgezegd en het risico genomen om mijn geld te gaan verdienen met mijn eigen onderneming en was bereid alles te leren wat daarvoor nodig was.

Met mijn passie voor cijfers, analyseren, systemen en anderen helpen (#nerdalert), begon ik aan mijn missie om alles te leren over online-ondernemen, zodat ik kon gaan ondernemen vanuit vrijheid, rust en financiële zekerheid. En dat lukte! Ik realiseerde in mijn eerste grote lancering een omzet van ruim €15.000,-. 

Stop met het vechten tegen de algoritmes van socialmedia-platformen, maar weet precies hóé jij je bedrijf kunt laten groeien. Met een strategie die past bij JOU! Zodat je kunt gaan ondernemen vanuit rust, vrijheid en mét financiële zekerheid.

 

Realiseer ook jouw droom onderneming. 

Ik heb ontdekt dat de Business Booster Strategiesessie het beste werkt voor:

  • ambitieuze coaches of dienstverleners die klaar zijn voor succes in zijn/haar business.
  • enthousiaste online-ondernemers, experts in wat ze doen en die supergraag op een simpele maar effectieve manier klanten willen aantrekken.

Business Booster Strategiesessie

een 90-minuten strategiesessie inclusief op maat gemaakte e-mailserie template.

Waarbij we aan de slag kunnen gaan met:

Het creëren van een onweerstaanbaar aanbod dat moeiteloos verkoopt met een op maat gemaakte successtrategie die past bij jou! 

Het creëren of finetunen van je onweerstaanbare weggever.

Het creëren of finetunen van je weggever e-mailserie.

Het inzichtelijk maken van jouw kansen.

Het plannen, structureren en uitvoeren van een succesvolle lancering.

Het creëren van een verkoopstrategie afgestemd op jouw businessdoelen inclusief concrete actiepunten.

Een plan dat aansluit bij jouw business en je helpt om continu jouw ideale droomklant aan te trekken.

Slimmer werken in plaats van harder.

BONUS: E-mailserie template (t.w.v €100,-).

De investering voor de Business Booster Strategiesessie bedraagt €297,- excl. btw.
Elke maand zijn er slechts 5 plekken beschikbaar.

Dit is wat anderen over mij zeggen en wat klanten met mij delen

Ik ben met Kirsten gestart met het opzetten van mijn e-mailmarketingstrategie. Ik weet als geen ander hoe ik klanten uit social media haal, maar e-mailmarketing is een ander verhaal. Mijn e-mailmarketingstrategie staat nu als een huis en dat is een heerlijk gevoel. Daarnaast heeft Kirsten mij ook geholpen met mijn bedrijf an sich. Ze heeft mij echt gecoacht naar een richting voor mijn business die mij slimmer laat werken, waardoor ik kan groeien in aantal klanten en dus in omzet. Het is niet voor niks dat ik nog eens 4 maanden door haar gecoacht wil worden. Ze is daadkrachtig, heeft veel kennis en weet precies hoe ze mij “aan” kan zetten.

Angela Lodder

Content Expert (Social Media)

Testimonial 11

Omdat ik pas een paar maanden geleden gestart ben en mijn doelgroep echt nog moet weten te bereiken, ben ik met Kirsten gestart. Wat zo fijn is aan het samenwerken met Kirsten is, buiten haar enorme enthousiasme, dat ze je flink laat nadenken over je bedrijf en strategie. Dat zet ze om in concrete stappen die je kunt zetten, waardoor je elke week weer flink dichter bij je doel komt.

Ik ben pas sinds twee weken met Kirsten aan het werk maar in die korte tijd hebben we mijn doelgroep aangescherpt en een nieuwe, onweerstaanbare weggever gemaakt. Daarnaast hebben we de opzet van mijn funnel bepaald. Kortom: we zijn al flink op weg!

Ik kan samenwerken met Kirsten dan ook zeker aanraden als je iemand zoekt met heel veel kennis, je in korte tijd flinke stappen wilt maken en je dat het liefste doet met iemand die enorm veel passie heeft voor strategie & marketing.

Anne

Via-anne.nl

De Business Booster Strategiesessie is alleen voor doeners en committed ondernemers!

Dus ben je klaar om te stoppen met aanrommelen, twijfelen en perfectioneren?

Ben je klaar om jouw business gemakkelijk en met FUN te laten groeien?
Met een grote kans dat alles gaat veranderen!

Klik dan op de knop en ga ervoor en plan na aankoop gelijk jouw Business Booster strategiesessie.