Business Mastery Programma

Een 12-weken coachingstraject voor ambitieuze en actiegerichte online-ondernemers die er klaar voor zijn om van hun business een succes te maken.
Een volledige OP MAAT GEMAAKTE strategie die past bij jouw business, waarmee je jezelf duidelijk positioneert in de markt, een betrokken publiek mee opbouwt én klanten mee aantrekt.

Stel je eens voor dat…

je een continue stroom aan inkomsten hebt door datgene te doen wat je echt leuk vindt en waar je energie van krijgt: anderen helpen.

je klanten aantrekt die superenthousiast zijn om met je te werken en je graag betalen, met jouw eigen op maat gemaakte successtrategie.

je weet hoe je de waarde van jouw producten kunt communiceren zodat je deze met vertrouwen en vanuit verbinding kunt verkopen zonder dat je spammerig of verkoperig overkomt.

je fulltime onderneemt, zodat je de tijd en vrijheid hebt om te doen wat je wilt en wanneer je wilt, mét financiële vrijheid. (Bye bye vaste baan).

En…

Je weet precies hoe je gemakkelijk waardevolle content en e-mails – die geopend en gelezen worden ­– schrijft, die ervoor zorgen dat potentiële klanten zonder twijfel klant worden.

Je niet meer hoeft te vechten tegen de algoritme van socialmedia-platformen, of hoeft te betalen (voor advertenties) om jouw content onder de aandacht te brengen van jouw ideale klant.

je niet alleen expert bent in wat je doet, maar dat je ook weet hoe je eenvoudig klanten kunt aantrekken, impact kunt maken en inkomsten genereert. 

je altijd iemand aan je zijde hebt die beschikbaar is op de momenten dat je vastloopt en het even niet meer weet: voel je nooit meer alleen of overweldigd.  

Wil je dat jouw realiteit is?

Dan is het Business Mastery Programma hét programma om dit én meer te bereiken.

 2020 – ALLES IS MOGELIJK ALS JE ER 100% VOOR GAAT
& ALS HET 100% BIJ JOU PAST!

Welkom bij het Business Mastery Programma 

Hét programma waarin je leert hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en hoe je continu klanten aantrekt. Niet door harder te werken, maar slimmer!

In het Business Mastery Programma (BMP) ga je 12 weken lang met mij 1-op-1 aan de slag om stap voor stap te leren jouw bedrijf te laten groeien door jouw eigen online successtrategie in te richten. 

Je gaat ALLES leren over ondernemen (het vinden van een niche, het creëren van een onweerstaanbaar aanbod en aansluitende weggever, content schrijven, copywriting, het leren groeien van je socialmedia-kanalen en e-maillijst, marketing, sales, productiviteit, finance, systemen en meer). 

Naast wekelijkse coachingscalls krijg je ook toegang tot de online-academy met videotrainingen en opdrachten die ervoor zorgen dat je na 12 weken een compleet systeem hebt dat eenvoudig klanten aantrekt en je met gemak je producten verkoopt. 

En je hoeft écht niet bang te zijn dat je te weinig technische kennis hebt voor dit programma. In dit programma word je, ook als je twee linker tech-handen hebt, beste vrienden te worden met techniek en systemen. 

 Kortom: je leert alles wat nodig is om van je business een succes te maken. 

 Het Business Mastery Programma is de perfectie mix van KENNIS, ACCOUNTABILITY, SUPPORT & ACTIE. 

Continu Klanten - Business strateeg - Kirsten Timmermans

IS THIS YOUR NEXT BIG STEP?

Girl Boss

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die:

  • klaar is met het schieten van losse flodders?
  • vastbesloten is om actie te ondernemen?
  • geen tot een aantal klanten heeft gehad, maar niet weet hoe ze continu klanten aantrekt zodat het eigenlijk niet meer in de planning past. En ze niet meer afhankelijk hoeft te zijn van een vaste baan.
  • een expert is in wat ze doet, maar door de bomen het bos niet meer kunt zien. Ze niet (meer) weet welke stappen ze moet zetten om haar bedrijf te laten groeien, en hoe ze financiële vrijheid creëert.
  • niet de vrijheid en plezier ervaart die ze hoopte te krijgen als online-ondernemer.
  • geen idee heeft wat voor content ze haar potentiële klanten op haar e-maillijst steeds maar weer kan sturen, zodat ze betalende klanten worden.
  • wil begrijpen hoe e-mailmarketing werkt en hoe ze het op een simpele manier kan implementeren in jouw online-business.
  • een online-coach is, met een dienstverlenende functie of een dienstverlener.

Herken jij jezelf hierin?

Dan is het Business Mastery Programma de perfecte oplossing voor jou! 

Dit is wat je kunt verwachten:

Een bewezen methode voor succes

Stop met twijfelen of je wel de juiste dingen aan het doen bent. Nooit meer met losse flodders schieten. Het opvolgen van de modules, vragen stellen en actie ondernemen zal leiden tot succes.

Actie & Accountability

Drie maanden lang ben ik een stok achter de deur. Ik documenteer je progressie, zorg dat je niet vast komt te zitten en zorg ervoor dat je wekelijks de juiste actiestappen onderneemt. En dat je de juiste focus houdt. 

Onbeperkt support
.

In de coachingscall krijg je persoonlijke adviezen en feedback. En dagelijks ben ik beschikbaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Meer zelfvertrouwen

Je zegt gedag tegen “ik ben niet goed genoeg” of “ben ik wel echt die expert die anderen kan helpen”. Ik laat je zien hoe jij in je kracht kan gaan staan, jouw expertstatus kunt claimen en hoe je dat met vertrouwen naar buiten kunt brengen. Met méér vertrouwen méér resultaat realiseren. 

Gedetailleerde leeromgeving

Je krijgt druppelsgewijs toegang tot de 8 modules, zodat je voldoende tijd hebt om te leren en implementeren.

Resultaat

Ik ben resultaatgericht & committed aan jouw succes. En sluit altijd aan bij jouw behoeften en doelen. Ik geef je concrete handvatten die nodig zijn om een strategie voor jouw bedrijf op te zetten die staat als een huis.

SIMPELE EN EFFECTIEVE STRATEGIEËN OM JE DOELEN TE BEHALEN OP

JOUW VOORWAARDEN

ZEG HALLO TEGEN RESULTAAT!

Hoe ziet de Business Mastery Academy eruit: 

Kirsten Timmermans

Module 1 – Succesmindset

Het creëren van succes in je business is 80% mindset en 20% strategie. Ook al ben je er van overtuigd dat je klaar bent voor succes, er altijd wel belemmerende overtuigingen zijn te vinden die je tegenhouden. Ik geef je eenvoudige tools mee die je helpen deze overtuigingen te doorbreken zodat je die succes mindset behoudt!

Module 2 – De fundering van jouw bedrijf

Met de handvatten uit deze module zet je een ijzersterke fundering neer. Je leert hoe je een winstgevende niche kiest waar jij blij van wordt. Leer jouw ideale droomklant beter kennen dan dat hij/zij zichzelf kent en hoe je dé persoon kunt worden waar hij/zij door geholpen wil worden. 

Module 3 – Een onweerstaanbaar aanbod

Een onweerstaanbaar aanbod: In module 3 ga je jouw aanbod creëren en structuren wat gegarandeerd resultaten oplevert voor jouw klanten. En leer hoe jij jouw aanbod kunt communiceren waar jouw droom klant geen ‘nee’ tegen kan zeggen én wat je onderscheidt van jouw concollega’s.

Module 4 – Content die verkoopt

In deze module leer je hoe je content schrijft die jouw socialmedia-kanalen laat groeien, die moeiteloos klanten aantrekt en zorgt voor meer verkopen. Leer hoe je eenvoudig content kunt schrijven (copywriting technieken) die aansluit aan de behoeften en verlangens van jouw ideale klant. 

Module 5 – De e-mailmarketing succesformule

Deze module staat volledig in het teken van alle aspecten van e-mailmarketing: het creëren van een onweerstaanbare weggever, e-mailseries, aftersales mails, etc. De elementen van e-mailmarketing stemmen we af op wat goed voelt voor jou en wat jouw potentiële klanten nodig hebben. 

Module 6 – Verkopen mét en vanuit verbinding

De meeste mensen hebben een negatieve associatie met sales:l pusherig en verkoperig. Niemand wil eigenlijk zo overkomen. Ook vele online-ondernemers krijgen een vieze smaak in hun mond als ze het hebben over sales. In deze module ga je je perspectief op sales veranderen zodat je mét en vanuit vertrouwen en verbinding eenvoudig kunt verkopen. 

Module 7 – Verhoog je resultaat

Leer welke data belangrijk zijn om te verzamelen, hoe je data kunt interpreteren en op basis waarvan jij jouw strategie kunt optimaliseren. Laat jouw cijfers jou helpen om je bedrijf verder te laten groeien. Maximaliseer je resultaat en je omzet!

Module 8 – Business Management

Module 8 gaat over hoe jij jezelf, je energie, je tijd en je to do’s kan management. Welke systemen en dagelijkse routines heb je nodig om in minder tijd, meer gedaan te krijgen en productiever te werken. Leer wat en hoe je belangrijke zaken overzichtelijk houdt, maar ook wat je dagelijks moet doen als ondernemer. Nooit meer tijd verspillen of niet weten wat je allemaal moet doen. 

Kirsten Timmermans Eet Psychologie & Mindset Coach

BONUS

Gastexpert masterclasses t.w.v. €497,-

Slim groeien met Pinterestmarketing

Pinterest is Milou haar #1 bron die voor genererende websitebezoekers zorgt. In één jaar tijd ging ze x10 met haar websitebezoekers en inmiddels heeft ze heel wat andere ondernemers geholpen om ook slim te groeien met hun bedrijf door Pinterest! In haar masterclass leert ze je de 3 elementen voor Pinterestsucces!

Milou Smit

Pinterestmarketing-expert

Master je mindset

In deze bonus module helpt Sabine je met hypnose om je belemmerende overtuigingen te doorbreken die je belemmeren om eenvoudig jouw doelen en dromen te bereiken. 
Vaak zijn deze overtuigingen de enige belemmeringen die ondernemers ervan weerhouden om NEXT LEVEL te gaan in hun business.

Sabine Oerlemans

Hypnocoach

Grip op je cijfers

Marissa leert je hoe je grip krijgt op je cijfers, welke investeringen je kunt doen die je méér gaan opleveren, zonder geld over de balk te smijten. 
Zodat je niet alleen een hogere omzet kunt realiseren, maar ook meer financiële vrijheid en rust ervaart. Maar vooral ook meer geld op je bankrekening overhoudt. 

Marissa Bonants

The Money Mate

Master je productiviteit

In deze bonus module leert Sanne je hoe je jouw productiviteit kunt masteren. Zodat je slim werkt in plaats van alleen maar harder en harder gaat werken. Harder groeien betekent meer klanten, omzet en vrije tijd. Leer hoe je productiever wordt, taken sneller gedaan krijgt, maar ook hoe je de flow en de fun houdt in het ondernemen.

Sanne de Groot

Sizzl & Productiviteits Expert

Ik ben met Kirsten gestart met het opzetten van mijn e-mailmarketingstrategie. Ik weet als geen ander hoe ik klanten uit social media haal, maar e-mailmarketing is een ander verhaal. Mijn e-mailmarketingstrategie staat nu als een huis en dat is een heerlijk gevoel. Daarnaast heeft Kirsten mij ook geholpen met mijn bedrijf an sich. Ze heeft mij echt gecoacht naar een richting voor mijn business die mij slimmer laat werken, waardoor ik kan groeien in aantal klanten en dus in omzet. Het is niet voor niks dat ik nog eens 4 maanden door haar gecoacht wil worden. Ze is daadkrachtig, heeft veel kennis en weet precies hoe ze mij “aan” kan zetten.

Angela Lodder

Social Media Content Expert

Business Mastery Programma
Startdatum 30 november 2020

Het Business Mastery Programma geeft jou de formule om continu klanten aan te trekken, te kunnen ondernemen vanuit rust en vrijheid en waarmee je financiële zekerheid creëert. In minder tijd, meer resultaat!

Je leert je ideale klant te bereiken maar ook hoe je nog meer impact kunt maken, zónder dat je hoeft te vechten tegen het algoritme van socialmedia-platformen om onder de aandacht te komen of door harder te werken. Leer slimmer werken, niet harder.

12 weken lang heb je een WEKELIJKSE coachingcall met een community van ambitieuze, gelijkgestemde dames om mee te verbinden en die je kunnen ondersteunen (we weten allemaal dat wanneer je omringd bent door anderen die groeien, leren en slagen – het ook je eigen groei versnelt!)

BONUS: Er zijn in totaal 24 CALLS gedurende 12 weken.

Elke week kan je in één call jouw persoonlijke coaching ontvangen, maar je wordt ook uitgenodigd voor de andere wekelijkse call om te luisteren en een actieve deelnemer te zijn – leer van de coaching en mentorschap dat aan anderen wordt gegeven – WIN WIN!

De investering voor het Business Mastery Programma* bedraagt:

*Er is een maximaal aantal deelnemers.

Wil jij liever volledig 1:1 coaching?
Bekijk mijn aanbod onder “werk met mij” of stuur me een mailtje via info@kirstentimmermans.nl

Dit is wat anderen over mij en het Business Mastery Programma zeggen:

Sanne Gerdez | Interieurstyliste

Sanne Groot | Productiviteitscoach
Eigenaresse van
Sizzl (datingsbedrijf)

Ellen Tackx | Mindsetcoach

Ik ben pas sinds een paar maanden gestart met mijn bedrijf en moest echt nog mijn doelgroep weten te bereiken. Maar juist daarom wilde ik met Kirsten aan de slag.

Binnen twee weken heb ik mijn doelgroep aangescherpt en een onweerstaanbare weggever gecreëerd. Ook hebben we de opzet voor mijn funnel bepaald: flinke stappen dus! Kirsten is enthousiast en laat je goed nadenken over je bedrijf en strategie. Dit zet ze om in concrete stappen waardoor je snel dichterbij je doel komt.

Als je iemand zoekt met heel veel kennis en passie over e-mailmarketing en je in een korte tijd flinke stappen wilt maken: dan zit je bij Kirsten goed!

Anne

Via-Anne

Kirsten daagt je uit om echt goed na te denken over je business, wat bij je past en wat werkt voor je.

Tijdens het traject heb ik een nieuwe hele toffe weggever over numerologie opgezet die veel beter past bij mijn online academie.
De volgorde van modules in mijn online academie aangepast en een e-mail funnel die past bij mijn business.

Doordat de fundering nu stevig staat, voel ik veel meer rust en besteed ik geen onnodige tijd om te “bedenken” wat ik nu wil. Ik zet concreet stappen.

Het persoonlijk contact met Kirsten gaat je o.a. helpen meer inzicht te krijgen welke strategie voor je werkt en je houdt door de coachsessies focus waardoor je nu gaat afmaken waar je misschien eerder afhaakte.

Carin Smeets

Ik wil volluit leven

Having Kirsten as my business coach has been amazing for my online business. Not only she knows her stuff and how to help you move forwards but also she really over-delivers on her help.
She’s the kind of coach you can really count on, no flimsy excuses, no waiting for days and days for her help. She really is there for you all throughout the process.
This dedication to her work combine with some very good advice and exercises makes her the coach who has helped me the most with my business. Can’t really recommend her more.

Maria Villaneuva

Instagram & Business Coach

Toen ik 12 weken geleden voor het eerst in contact kwam met Kirsten heb ik helemaal niet getwijfeld om met haar aan de slag te gaan. Ik stond nog helemaal aan het begin van het ondernemerschap en dacht te weten wat ik wilde gaan doen, maar al snel bleek dat ik het totaal om wilde gooien. Vanaf dat moment wist ik dat ik hypnose en coaching wilde gaan combineren (ipv het los aan te bieden) en als hypnocoach mensen wil helpen met het doorbreken van oude blokkades, zodat ze helemaal durven te gaan voor hun eigen dromen!

Tijdens het Business Mastery Programma heb ik de hele fundering van mijn bedrijf neergezet en heb ik super helder gekregen wie ik wil helpen en hoe ik dat wil doen. De eerste klanten kwamen daardoor heel snel op mijn pad en heb ik in korte tijd een succesvol bedrijf neergezet.

Het werken met Kirsten is echt een feestje! Voor mij was het superfijn dat ik vanaf de basis aan mijn bedrijf kon werken en zo ontzettend veel heb mogen leren. Elke week heb ik enorme sprongen gemaakt. Van het schrijven van sterke e-mails tot het geven van mijn eerste webinar. Dat webinar is trouwens onderdeel van mijn strategie om klanten aan te trekken en heb ik samen met Kirsten helemaal uitgewerkt. Dit is echt een strategie die helemaal bij mij past en voor mij voelt als moeiteloos klanten aantrekken!

Het Business Mastery Programma zou ik aan iedereen aanraden die klaar is om echte stappen te gaan zetten in je business, want met Kirsten gaat dat zeker gebeuren! Ze houdt je scherp en motiveert je enorm om door te pakken. Dat in combinatie met alle kennis over e-mailmarketing en funnels zorgt ervoor dat jij binnen no time een strategie hebt die 100% bij je past.

Sabine Oerlemans

Hypnose & Mindset Coach

Kirsten is incredibly knowledgable and an absolute pleasure to work with.  She takes time to really understand your business goals, as well as get to know you as a person. 

Kirsten continuously went above and beyond as a teacher, strategist and mentor.   After working with Kirsten, I had the confidence, knowledge and skills to continue building my business independently. I would recommend Kirsten to any coach looking to 10x their business fast and completely stress-free.

Megan Gougeon

The Remote Career Coach

Wij hebben tijdens het Business Mastery Programma een supertof online-programma ontwikkeld.
Zonder de hulp van Kirsten waren wij nooit zo snel zo ver gekomen. Kirsten houd je continue scherp en motiveert je om de juiste stappen te zetten.
We hebben ook een gratis weggever ontwikkeld met haar hulp. Kirsten is super om de juiste woorden op papier te krijgen en mensen te prikkelen.
Dus wil jij een supertof programma ontwikkelen voor jouw bedrijf, dan kan Kirsten je daar onwijs bij helpen.

Inge & Babette

Happy Healthy Food Friends

Kirsten heeft mij de afgelopen tijd ongelofelijk goed geholpen met mijn e-mail marketing. Ik was al wel even bezig met e-mail marketing, maar ik had eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was. De e-mails die ik stuurde waren leuk om te lezen, maar daar bleef het ook wel bij: leuk om te lezen. Kirsten heeft mij geleerd hoe een goede funnel eruit ziet, wat daar allemaal bij komt kijken en hoe ik dit zelf kan toepassen voor mijn eigen bedrijf. Door de hulp van Kirsten heb ik nu een funnel gemaakt, die niet alleen leuk is om te lezen, maar er ook voor zorgt dat ik klanten binnen haal. Kirsten is professioneel, maar tegelijkertijd ook heel betrokken. Ze is oprecht geïnteresseerd in wie je bent en wat je doet. Hierdoor ervaar ik het samenwerken met Kirsten als ongelofelijk prettig. Vragen worden áltijd beantwoord en door alle feedback die ze geeft, had ik binnen no-time een funnel gemaakt die mij ook écht klanten oplevert. Door Kirsten ben ik van ‘leuk om te lezen’ mails, naar converterende mails gegaan (die overigens nog steeds leuk zijn om te lezen).

Nikki Willemse

Online-coach

Ik had al wel de basis onder de knie wat betreft e-mailmarketing, maar toch liep het nog niet helemaal zoals ik zou willen. Ik deed mee aan de gratis challenge van Kirsten en daar vond ik al direct veel waardevolle tips die mij hielpen om het wat anders aan te pakken. Maar omdat ik echt goed door wilde pakken, wilde ik graag samenwerken met Kirsten. Haar aanbod sprak me aan!

Ik heb tot nu toe al onwijs mooie inzichten gekregen. We gingen terug naar de basis van mijn bedrijf waardoor ik nu dingen anders aanpak. Vooral de manier hoe ik mijn verhalen vertel. Kirsten geeft hierin supergoede suggesties en ze loopt echt mee in mijn e-mailserie om voorstellen te doen.

Het traject met de 1-op-1 coaching is aan te raden voor mensen die aan hun e-mailmarketing willen werken en van persoonlijk contact houden. Je kunt bij Kirsten sparren, en haar deskundigheid komt altijd aan bod. Ik verheug me erop dat we nog een paar maanden samenwerken!

Ingeborg Honer

De Online Vilt School

“Allow yourself to be a beginner. No one starts off being excellent!”

– Unknown .
E-mailmarketing Funnel Instagram Kirsten Timmermans

Hi! Ik ben Kirsten Timmermans.

Oprichtster van het ‘Business Mastery Programma’.

Ik help online-coaches en dienstverleners bij het slimmer en eenvoudig laten groeien van hun online-business, zodat ze een consistente stroom aan klanten en omzet genereren. 

Ik weet als geen ander hoe het voelt om een online-business te beginnen tussen alle online-coaches die er al zijn. Ook ik heb geworsteld met het aantrekken van klanten, het laten groeien van mijn e-maillijst en daarbij weinig tot geen inkomsten uit mijn bedrijf genereren. 

Ondanks dat ik mezelf zag als expert, leerde ik al vrij snel een harde les: je kunt nog zoveel kennis en ervaring hebben, maar als je niet weet hoe je klanten moet aantrekken, dan wordt het vrij lastig om impact te maken en inkomsten te genereren.

Maar ik gaf niet op! Ik had altijd al gedroomd om een eigen bedrijf te hebben, waarin ik zelf bepaal wat ik doe, doen wat ik ECHT leuk vind en dagelijks energie van krijg. Ik had mijn baan er voor opgezegd en het risico genomen om mijn geld te gaan verdienen met mijn eigen onderneming en was bereid alles te leren wat daarvoor nodig was.

Met mijn passie voor cijfers, analyseren, systemen en anderen helpen (#nerdalert), begon ik aan mijn missie om alles te leren over online-ondernemen, zodat ik kon gaan ondernemen vanuit vrijheid, rust en financiële zekerheid. En dat lukte! Ik realiseerde in mijn eerste grote lancering een omzet van ruim €15.000,-. 

Stop met het vechten tegen de algoritmes van socialmedia-platformen, maar weet precies hóé jij je bedrijf kunt laten groeien. Met een strategie die past bij JOU! Zodat je kunt gaan ondernemen vanuit rust, vrijheid en mét financiële zekerheid.

 

Realiseer ook jouw droom onderneming. 

Ben jij coach, online marketeer of een ondernemer met een sociale missie en ben je er klaar voor om een winstgevende business te creëren ? Vul dan onderstaand contact formulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

FAQ

Wanneer start en eindigt het Business Mastery Programma?

De startdatum van een nieuwe ronde is 30 november 2020 en de einddatum is 21 februari 2021. 

Wat kost het Business Mastery Programma?

9Afhankelijk van welke optie je kiest. De basis variant van het programa kost: €2497,- exclusief 21% BTW. Het mag ook in 3 termijnen van €833,- exclusief 21% BTW.

Het VIP programma kost €2997,- exclusief 21% BTW. Het mag ook in 3 termijnen van €899,- exclusief 21% BTW.

Ik vind het wel veel geld en vind het superspannend om zo'n investering te doen...

Dat begrijp ik. Maar kijk vooral naar wat het je kan opleveren. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat levert het op? Of wat kost het je als je het NIET zou doen?

Wat als ik niet bij een live Q&A kan zijn?

Alle live Q&A sessies worden opgenomen en beschikbaar gesteld. Kan je er niet live bij zijn, maar heb je wel een vraag deel deze in de Facebookgroep zodat jouw vraag wel behandeld wordt. 

Tot wanneer houd ik toegang tot het onlineprogramma en de besloten Facebook groep?

Je houdt onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep. Ook voor het onlineprogramma heb je onbeperkt toegang. Echter het kan zijn dat er in de toekomst een 2.0 versie beschikbaar gesteld wordt. 

Mijn vraag staat er niet tussen...

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar team@kirstentimmermans.nl Of wil je graag meedoen Business Mastery Programma maar zou je van tevoren graag even met mij willen afstemmen of dit echt het programma voor jou is? Dan wil ik je graag uitnodigen voor een gratis discoverycall om te kijken of wij een match zijn. Ik wil je vragen om een mail te sturen naar team@kirstentimmermans.nl en binnen 24u wordt er contact opgenomen om een afspraak met je te maken.