Hi! Ik ben Kirsten.

En als e-mailmarketingexpert help ik onlinecoaches & dienstverleners bij het continu aantrekken van klanten door hun eigen simpele, effectieve maar authentieke
e-mailmarketingstrategie in te richten. Zodat ook zij kunnen ondernemen vanuit rust, vrijheid en mét financiële zekerheid. Werk slimmer, niet harder!

Stel je eens voor dat…

Je continu klanten hebt voor je coachingstraject of onlineprogramma.

Je klanten aantrekt die superenthousiast zijn om met je te werken en je graag betalen, doordat je een succesvolle e-mailmarketingstrategie gebruikt.

Je een continue stroom aan inkomsten hebt door hetgeen te doen wat je echt leuk vindt en waar je energie van krijgt: anderen helpen.

Je precies weet welke content je moet schrijven om van potentiële klanten, betalende klanten te maken.

Je fulltime onderneemt, zodat je de tijd en vrijheid hebt om te doen wat je wilt en wanneer je wilt, mét financiële vrijheid. (Bye bye vaste baan).

En…

Je weet precies hoe je gemakkelijk waardevolle e-mails – die geopend en gelezen worden ­– schrijft, die ervoor zorgen dat potentiële klanten zonder twijfel klant worden.

Je met vertrouwen en vanuit verbinding eenvoudig e-mails verstuurt die je producten en/of diensten verkopen zonder dat je spammerig of verkoperig overkomt.

Je afscheid hebt genomen van je uurtje-factuurtje coaching: je meer mensen helpt, met minder uren werken.

Je niet meer hoeft te vechten tegen de het algoritme van socialmedia-platformen, of hoeft te betalen (voor advertenties) om jouw content onder de aandacht te brengen van jouw ideale klant.

Je weet precies hoe je met jouw funnel klanten kunt blijven aantrekken.

Wil je dat dit jouw realiteit is?

Dan is het ‘e-mailmarketing succesprogramma’ hét programma om dit te bereiken.

Welkom bij het e-mailmarketing succesprogramma.

Hét programma waarmee je continu klanten aantrekt en jouw bedrijf kunt laten groeien. Niet door harder te werken, maar slimmer! 

Het e-mailmarketing succesprogramma is een 12 weken 1-op-1 programma, waarin je stap voor stap leert jouw bedrijf te laten groeien door jouw eigen e-mailmarketingstrategie in te richten.

Je zult alles gaan leren wat nodig is om een succesvolle e-mailmarketingstrategie in te richten, zoals: het echt leren kennen van jouw ideale klant, het creëren van content die verkoopt, marketingskills, het eenvoudig inrichten van systemen (géén technische skills vereist, twee linker tech-handen is al voldoende ;)) en het analyseren van jouw data.

Je hoeft écht niet bang te zijn dat je te weinig technische kennis hebt voor dit programma. In dit programma word je, ook als je twee linker tech-handen hebt, beste vrienden te worden met de techniek en systemen. Je leert simpele technieken waarmee je eenvoudig data kunt analyseren, om vervolgens gemakkelijk je resultaten te beïnvloeden. Houd daarnaast in je achterhoofd dat wanneer jouw automatische e-mailmarketingprocessen ingericht zijn, je nog maar weinig omkijken hoeft te hebben naar de techniek.

En natuurlijk kan in een succesvolle e-mailmarketingstrategie converterende content – content dat aanzet tot aanschaffen – niet ontbreken. Misschien heb je op dit moment geen idee wat je moet sturen naar de potentiële klanten op je e-maillijst. Of denk je dat je een master moet zijn in schrijven om via e-mails je producten of diensten te verkopen. Wees gerust, met mijn programma leer je de tips en tricks hoe je gemakkelijk converterende content schrijft.

Kortom: je leert alles wat nodig is om het ‘goud’ ook in jouw e-maillijst te hebben zitten.

 

Ik heb niet getwijfeld om met Kirsten aan de slag te gaan. Ze is erg betrokken en enthousiast maar tegelijkertijd duidelijk en helpt ze me om ook écht in actie te komen.In een korte tijd stond mijn fundament van mijn e-mailmarketingstrategie. Als je van doorpakken houdt en een steuntje in de rug nodig hebt, is dit het traject dat je zoekt!

– Maaike Grauwmeijer

Het e-mailmarketing succesprogramma geeft jou de formule om continu klanten aan te trekken, te kunnen ondernemen vanuit rust en vrijheid en waarmee je financiële zekerheid creëert. In minder tijd meer resultaat! Je leert je ideale klant te bereiken en hoe je nog meer impact kunt maken, zónder dat je hoeft te vechten tegen het algoritme van socialmedia-platformen om onder de aandacht te komen of door harder te werken. 

 

Wat zijn de voordelen van een e-mailmarketingstrategie?

Een e-maillijst is volledig van jou, wat het superwaardevol maakt.

Je kunt mensen bereiken die je wilt bereiken, en je kunt méér mensen bereiken waardoor je ook meer impact kunt maken. Je hoeft immers niet te vechten tegen het steeds wijzigende algoritme van socialmedia-platformen of te betalen (advertenties) om aandacht te krijgen van je potentiële klanten. Door je potentiële klanten naar jouw platform te halen, creëer je controle.

E-mailmarketing geeft jou de mogelijkheid om je potentiële klanten van waarde te voorzien.

E-mailmarketing geeft jou de mogelijkheid om degene die al hebben aangegeven meer van je te willen weten – doordat ze bijvoorbeeld jouw gratis weggever hebben gedownload – van waarde te voorzien zodat je ze klaarstoomt om je producten en diensten te kopen. Waarde delen via jouw e-maillijs zet potentiële klanten veel meer aan tot actie: je krijgt meer reactie, en je kunt zoveel meer impact maken! Via jouw e-maillijst en met een e-mailmarketingstrategie bouw je een zeer waardevolle en diepgaande relatie op met jouw potentiële klanten.

Een e-mailmarketingstrategie is een service voor potentiële klanten.

Wellicht ben je ervan overtuigd dat e-mailmarketing spammerig of verkoperig is en dat mensen jouw e-mails toch niet gaan lezen. Maar de waarheid is dat wanneer jij met jouw e-mails je potentiële klant van de juiste waarde kunt voorzien – die nodig zijn om dichterbij hun verlangen (en hun resultaat) te komen – dan is díé klant enthousiast wanneer je daadwerkelijk iets gaat verkopen!

In minder tijd, meer resultaat.

Misschien heb je het gevoel op dit moment geen tijd te hebben om uit te zoeken hoe je een succesvolle e-mailmarketingstrategie opzet, inricht en laat groeien. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om te blijven proberen het altijd veranderende algoritme te kraken; maar je kunt ook met hulp een e-mailmarketingstrategie creëren die je juist tijd bespaart, en helpt om je dromen en doelen waar te maken met minder uren werken.

{

Terwijl ik moeite had om mijn programma’s op social media te verkopen, ging het verkopen van mijn producten en diensten in mijn e-maillijst gemakkelijk.

Dit programma is voor jou als…

Je een online-coach bent, met een dienstverlenende functie of een dienstverlener.

Je een aantal klanten hebt, maar niet weet hoe je continu klanten aantrekt zodat het eigenlijk niet meer in de planning past.

Je een expert bent in hetgeen wat je doet, maar door de bomen het bos niet meer kunt zien. Je niet (meer) weet welke stappen jij moet zetten om jouw bedrijf te laten groeien, en hoe het financiële vrijheid creëert.

Je de vrijheid en plezier wilt ervaren die je hoopte te krijgen als online-ondernemer.

Je wilt werken waar en wanneer je wilt, en niet meer afhankelijk hoeft te zijn van een vaste baan.

Je geen idee hebt wat voor content je jouw potentiële klanten op je e-maillijst steeds maar weer kunt sturen, zodat ze betalende klanten worden.

Je wilt begrijpen hoe e-mailmarketing werkt en hoe je het op een simpele manier kunt implementeren in jouw onlinebusiness.

Herken jij jezelf hierin?

Dan is het e-mailmarketing succesprogramma de oplossing voor jou!

Wat kun je verwachten?

De huidige groep is VOL. De nieuwe groep gaat begin augustus van start! Meedoen? Plan alvast een discoverygesprek in. 

Een op maat gemaakte e-mailmarketingstrategie.

12 wekenlang persoonlijke begeleiding.

Coachingscalls

Dagelijks onbeperkt mailsupport.

8 modules met diverse videotrainingen

Templates

Handleidingen

(En heel veel lol!)

Is dit wat jij wilt? Plan een GRATIS discoverygesprek in!

{

Ben je er klaar voor?!

Om jouw eigen fanbase op te bouwen, ze van waarde te voorzien, meer impact te maken en in minder tijd meer omzet te generen?

Ik ben pas sinds een paar maanden gestart met mijn bedrijf en moest echt nog mijn doelgroep weten te bereiken. Maar juist daarom wilde ik met Kirsten aan de slag.

Binnen twee weken heb ik mijn doelgroep aangescherpt en een onweerstaanbare weggever gecreëerd. Ook hebben we de opzet voor mijn funnel bepaald: flinke stappen dus! Kirsten is enthousiast en laat je goed nadenken over je bedrijf en strategie. Dit zet ze om in concrete stappen waardoor je snel dichterbij je doel komt.

Als je iemand zoekt met heel veel kennis en passie over e-mailmarketing en je in een korte tijd flinke stappen wilt maken: dan zit je bij Kirsten goed!

Anne

Via-Anne

Ik struggelde over een aantal dingen in mijn bedrijf. Toen ik in contact kwam met Kirsten luisterde ze goed en stelde ze de juiste vragen. Ik liet het even bezinken, maar toen wist ik het: Kirsten is de vrouw waar ik graag mee samen wil werken om mijn e-mailmarketing op te pakken! 

Het traject heeft me enorm veel inzichten opgeleverd doordat de opdrachten onwijs veel diepgang hebben. Ik moest flink aan de bak om mijn ideale klant glashelder te krijgen, maar Kirsten hielp me om het onderste uit de kan te halen. Ik heb nu een enorme focus, geloof in mijzelf én mijn diensten!

De 1-op-1 coaching is aan te raden aan alle ondernemers die niet zomaar wat willen doen met hun e-mailmarketing. Als je focus wilt, inzicht wilt krijgen in jouw klanten en deze kennis om wilt zetten naar een strategie, dan is Kirsten de coach die je zoekt!

Sanne Gerdez

Pep-up Sel-up

Ik had al wel de basis onder de knie wat betreft e-mailmarketing, maar toch liep het nog niet helemaal zoals ik zou willen. Ik deed mee aan de gratis challenge van Kirsten en daar vond ik al direct veel waardevolle tips die mij hielpen om het wat anders aan te pakken. Maar omdat ik echt goed door wilde pakken, wilde ik graag samenwerken met Kirsten. Haar aanbod sprak me aan!

Ik heb tot nu toe al onwijs mooie inzichten gekregen. We gingen terug naar de basis van mijn bedrijf waardoor ik nu dingen anders aanpak. Vooral de manier hoe ik mijn verhalen vertel. Kirsten geeft hierin supergoede suggesties en ze loopt echt mee in mijn e-mailserie om voorstellen te doen.

Het traject met de 1-op-1 coaching is aan te raden voor mensen die aan hun e-mailmarketing willen werken en van persoonlijk contact houden. Je kunt bij Kirsten sparren, en haar deskundigheid komt altijd aan bod. Ik verheug me erop dat we nog een paar maanden samenwerken!

Ingeborg

De Online Vilt School

Kirsten heeft mij de afgelopen tijd ongelofelijk goed geholpen met mijn e-mail marketing. Ik was al wel even bezig met e-mail marketing, maar ik had eigenlijk geen idee waar ik mee bezig was. De e-mails die ik stuurde waren leuk om te lezen, maar daar bleef het ook wel bij: leuk om te lezen. Kirsten heeft mij geleerd hoe een goede funnel eruit ziet, wat daar allemaal bij komt kijken en hoe ik dit zelf kan toepassen voor mijn eigen bedrijf. Door de hulp van Kirsten heb ik nu een funnel gemaakt, die niet alleen leuk is om te lezen, maar er ook voor zorgt dat ik klanten binnen haal. Kirsten is professioneel, maar tegelijkertijd ook heel betrokken. Ze is oprecht geïnteresseerd in wie je bent en wat je doet. Hierdoor ervaar ik het samenwerken met Kirsten als ongelofelijk prettig. Vragen worden áltijd beantwoord en door alle feedback die ze geeft, had ik binnen no-time een funnel gemaakt die mij ook écht klanten oplevert. Door Kirsten ben ik van ‘leuk om te lezen’ mails, naar converterende mails gegaan (die overigens nog steeds leuk zijn om te lezen).

Nikki Willemse

Kirsten is incredibly knowledgable and an absolute pleasure to work with.  She takes time to really understand your business goals, as well as get to know you as a person. 

Kirsten continuously went above and beyond as a teacher, strategist and mentor.   After working with Kirsten, I had the confidence, knowledge and skills to continue building my business independently. I would recommend Kirsten to any coach looking to 10x their business fast and completely stress-free.

Megan Gougeon

The Remote Career Coach

Aan het einde van het e-mailmarketing succesprogramma heb je:

Een e-mailmarketingstrategie die continu jouw ideale klant aantrekt.

Een contentstrategie die aansluit bij jou als de expert in jouw vakgebied, en die moeiteloos jouw fanbase laat groeien.

De kennis om content te schrijven waar potentiële klanten geen genoeg van krijgen.

Vertrouwen in de e-mails die je schrijft en weet je precies wat je moet doen om jouw e-mails geopend te krijgen.

De tools om vanuit vertrouwen en verbinding gemakkelijk waardevolle e-mails te schrijven die ervoor zorgen dat potentiële klanten zonder twijfel betalende klant worden.

De kennis zodat je precies weet hoe je jouw data kunt analyseren en optimaliseren (weg zijn jouw twee linker tech-handen!).

Een onlinebusiness die je de vrijheid en tijd geeft om te doen wat jij wilt, wanneer je wilt, met wie je wilt en waar je wilt.

Dus ben je er klaar voor?

Om je onlinebusiness te laten groeien met een eige fanbase, ze van waarde te voorzien, meer impact te maken en in minder tijd meer omzet te genereren? 

“Allow yourself to be a beginner. No one starts off being excellent!”

– Unknown .

Maak kennis met Kirsten Timmermans.
Oprichtster van ‘De e-mailmarketing succesformule’.

& Ik help onlinecoaches en dienstverleners bij het continu aantrekken van klanten met een simpele maar effectieve
e-mailmarketingstrategie

Ik weet als geen ander hoe het voelt om een onlinebusiness te beginnen tussen alle onlinecoaches die er al zijn. Ook ik heb geworsteld met het aantrekken van klanten, het laten groeien van mijn e-maillijst en daarbij weinig tot geen inkomsten uit mijn bedrijf genereren. 

Maar ik gaf niet op! Ik had altijd al gedroomd om een eigen bedrijf te hebben, waarin ik zelf bepaal wat ik doe, doen wat ik ECHT leuk vind en dagelijks energie van krijg. Ik had mijn baan ervoor opgezegd en het risico genomen om mijn geld te gaan verdienen met mijn eigen onderneming en was bereid alles te leren wat daarvoor nodig was.

Met mijn passie voor cijfers, analyseren, systemen en anderen helpen (#nerdalert), begon ik aan mijn missie om alles te leren over online-ondernemen, zodat ik kon gaan ondernemen vanuit vrijheid, rust en financiële zekerheid. Tijdens mijn zoektocht om alles te leren over het creëren van een succesvolle online-onderneming ontstond er een grote passie voor e-mailmarketing. 

Met mijn passie, opgedane kennis en ervaring wilde ik expert worden als het gaat om e-mailmarketing! And I did! En ik ga het jou ook leren! En daarvoor ontwikkelde ik een authentieke methode voor een simpele maar effectieve e-mailmarketingstrategie. Waarmee je continu klanten aantrekt, en kunt ondernemen vanuit rust, vrijheid én met financiële zekerheid. Zodat ook jij, met jouw online bedrijf, mensen kan helpen en je eigen droom onderneming gaat realiseren.

Als je er klaar voor bent om jouw eigen ‘gouden’ e-maillijst te creëren en continu klanten aan te trekken, meld je dan nu aan voor de wachtlijst!