Hi! Ik ben Kirsten Timmermans.

En als e-mailmarketing & business coach help ik onlinecoaches en dienstverleners bij het succesvol ondernemen op hun eigen voorwaarden. Zodat je een leven kunt creëren waar jij enthousiast van wordt en energie van krijgt! 

Kirsten Timmermans Onweerstaanbare Weggever

Laat me raden…

 Je bent een ambitieuze coach of dienstverlener die klaar is voor succes?

Je bent een enthousiaste online-ondernemer, expert in wat je doet en je wilt supergraag op een simpele maar effectieve manier klanten aantrekken?

 

Maar het voelt moeizaam en zwaar…

Je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer en je hebt geen idee (meer) welke stappen je moet zetten om continu klanten aan te trekken.

 Je bent zichtbaar op social media, hebt een gratis weggever en een mooie website. Je volgersaantal groeit wel, maar wanneer je probeert om je coaching te verkopen zijn likes en comments het enige wat je krijgt. Op je bankrekening gebeurt er niks… 

 Je bent ondernemer geworden om vrijheid en plezier te ervaren. Je bent gestopt, of wilt stoppen, met je fulltime baan zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt; maar in realiteit maak je nog langere dagen dan voorheen en is rust en vrijheid ver te zoeken.

Ik weet precies hoe het voelt om een online-onderneming te beginnen tussen alle onlinecoaches die er al zijn.

Ook ik heb geworsteld met het aantrekken van klanten, niet weten wat ik die enkele abonnees op mijn e-maillijst moest sturen en weinig tot geen inkomsten uit mijn bedrijf.

I’ve learned it the hard way…’

Ondanks dat ik mezelf zag als expert, leerde ik al vrij snel een harde les: je kunt nog zoveel kennis en ervaring hebben, maar als je niet weet hoe je klanten moet aantrekken, dan wordt het vrij lastig om impact te maken en inkomsten te genereren.

Ik wilde echter niet opgeven! Altijd al had ik ervan gedroomd om een eigen bedrijf te hebben, waarin ik zelf bepaal wat ik doe en mijn volledige potentieel benut. Maar vooral: doen wat ik écht leuk vind en waar ik dagelijks energie van krijg.

Door mijn thuissituatie stond ik al op jonge leeftijd in de schaduw van mijn eigen leven: ik moest heel vaak de dingen doen die nodig waren. Vanuit mijn thuissituatie had ik vaak niet de keuze om te doen wat ik leuk vond. En er werd altijd voor mij bepaald wat het beste zou zijn. Nadat ik vervolgens jarenlang worstelde met een eetstoornis, was ik zat.

Ik was het zo zat om geen regie te hebben over mijn eigen leven. Om altijd maar te doen wat anderen van mij verwachten. Om het werk te doen wat het beste was voor het bedrijf waar ik voor werkte, in plaats van taken te hebben die mij in mijn kracht zette en mij energie gaven.

Ik wist dat ik met hulp mijn droom sneller kon realiseren.

Nadat ik in november 2018 Maximum Potential van Michael Pilarczyk bezocht had, was ik vastbesloten de regie terug te nemen over mijn leven. Ik zei mijn baan op en nam het risico om mijn geld te gaan verdienen met mijn eigen onderneming. En daarvoor was ik bereid alles te leren wat nodig was: ik schakelde hulp in van onlinecoaches, deed vele onlineprogramma’s en las veel boeken. Ik wist dat met de hulp van mensen die al bereikt hadden wat ik wilde bereiken, ik mijn droom sneller kon realiseren.

If you have a big dream. You shouldn’t do it alone’

Ik begon aan mijn missie om alles te leren over online-ondernemen; zodat ik zelf kon gaan ondernemen vanuit vrijheid, rust en financiële zekerheid. Met een eigen onlinebusiness waarin ik kon doen wat ik leuk vind en waarmee ik ondernemers kan helpen om ook hun eigen droombusiness te realiseren.

Tijdens mijn zoektocht naar het creëren van een succesvolle onlinebusiness ontstond er een grote passie voor e-mailmarketing. Hierbij kwam ook mijn ervaring als Business IT Consultant uitstekend tot zijn recht. Als een van de weinige vrouwen binnen het IT-team, van mijn 9-5 baan, was ik altijd trots op mijn strategische IT-nerd ‘stempel’.

Ik runde op dat moment een bedrijf waarin ik niet volledig in mijn kracht stond, maar waarin ik al wel de positieve effecten van e-mailmarketing zag. Terwijl ik moeite had om mijn programma’s op social media te verkopen, ging het verkopen van mijn producten en diensten in mijn e-maillijst gemakkelijk. Ik besloot dat het nu echt tijd werd om volledig in mijn kracht te gaan staan: met de opgedane kennis en ervaring wilde ik expert worden in e-mailmarketing!

Succes is…

Het resultaat van verlangen, geloof, overtuiging, en het toepassen van de juiste strategie!

En zo is ‘de e-mailmarketing succesformule’ ontstaan.

Hoe meer ik op onderzoek uit ging, hoe meer ik ontdekte dat e-mailmarketing écht onmisbaar is voor een onlinebusiness. En dat je met een e-maillijst jouw potentiële klanten kunt voorzien van e-mails die niet spammerig of verkoperig zijn, die we wel geopend worden en waar klanten juist níét van afhaken.

De waarheid is dat wanneer jij met jouw e-mails je potentiële klanten van waarde kunt voorzien – die ze nodig hebben om dichterbij hun verlangen (en hun resultaat) te komen – dan is díé klant enthousiast wanneer je daadwerkelijk iets gaat verkopen! Een e-mailmarketingstrategie is een onderdeel van je service, geen sales pitch.

Met alle opgedane kennis ontwikkelde ik mijn eigen formule voor het creëren van een succesvolle e-mailmarketingstrategie. Een formule waarmee ook jij vanuit verbinding continu klanten kunt aantrekken; één die simpel is, maar wel effectief.

Met mijn formule help ik jou een e-maillijst op te bouwen met potentiële klanten die enthousiast worden van de content die je met ze deelt. Zodat jij jouw publiek op een andere manier kunt dienen (met e-mails!), je een grotere impact kunt maken en meer resultaat kunt behalen. Met deze formule hoef je niet meer te vechten tegen de algoritmes van socialmedia-platformen en weet je precies hóé je je bedrijf kunt laten groeien. Zodat je kunt gaan ondernemen vanuit rust, vrijheid en mét financiële zekerheid.

Wil je kennismaken met mijn e-mailmarketing succesformule?

Download hier mijn gratis e-book ‘De e-mailmarketing succesformule’. Leer hoe je in 5 simpele stappen continu klanten aantrekt met jouw eigen effectieve e-mailmarketingstrategie.

Een aantal (fun) facts over Kirsten:

Tennisschool Hooijer

Samen met mijn vriend run ik een tennisschool. Ik ben hier voornamelijk achter de schermen bezig met het organiseren van (jeugd)activiteiten.

Buro PUUR

Als afgestudeerd Forensisch Orthopedagoog en eetstoorniservaringsdeskundige geef ik ook voorlichtingslessen op scholen. Ook help ik Buro PUUR om huidige processen in kaart te brengen en te optimaliseren. Ik ben superdankbaar dit te mogen doen!

 

Food

Inmiddels kun je me wakker maken voor pizza, ijs en gebak van de allerbeste patisserie Nijtmans! O ja, ik ben #team mierzoet & romig.  

 

Bezige Bij

Stilzitten is niet mijn sterkste kant. Niet alleen omdat ik graag dingen doe, maar omdat ik ook altijd eerst 100 keer moet verzitten voordat ik echt lekker rustig ‘stil’ zit. 

 

Wil jij een gratis strategiegesprek met Kirsten?