Nu word ik de baas!

Ben je altijd maar bezig met eten? En zou je het liefst een leven willen zonder diëten, regels en restricties? 
Leer in dit unieke onlineprogramma hoe jij stopt met tijd verspillen aan jouw ongezonde relatie met eten, je lichaam en de weegschaal. Word weer de baas over jouw eetgedrag, plezier én vrijheid! 

Herken jij dit?

Je vermijdt je favoriete eten omdat het “teveel” calorieën, koolhydraten of bewerkte voedingsstoffen bevat? 

Je bijna de hele dag bezig bent met eten en je lichaam?

Je super graag een NORMAAL eetpatroon wilt? Zonder eetgedoe of -stress en waarbij je je niet druk hoeft te maken om de weegschaal

Je alles al geprobeerd hebt, maar NIKS lijkt te werken?

Dat je je schuldig voelt naar ‘slecht’ eten of geen controle kan houden?

Je hebt geen idee hoe je normaal moet eten zonder regels en restricties? 

Ik weet hoe jij je voelt!

Geloof mij, ik weet preciés hoe jij je voelt! Ik kan me nog zo goed de momenten herinneren dat ik bang was voor voeding, geen energie had en eindeloos aan het strijden was met en tegen eten, de weegschaal en mijn lichaam. Maar ik wist dat er een moment zou komen dat ik de WINNAAR zou zijn.
IK ben nu de baas! Regelmatig verbaas ik mij nog over de stilte in mijn hoofd! Ja na ruim 20 jaar een ongezonde relatie met eten voelt dat nog steeds als bijzonder. Ik eet alles wat ik wil, doe weer alles met plezier en straal eindelijk weer! En dat gun ik jou ook!

Ik kan je helpen!

Hi, ik ben Kirsten

 En ik weet als geen ander hoe het is om op zoek te zijn naar dé methode om mijn ongezonde relatie met eten, eetbuien, restricties en overmatig sporten te overwinnen. Zonder eigenlijk mijn doel “ik wil slank, fit en energiek” los te willen laten. Mijn leven bestond jarenlang alleen maar uit denken aan eten, eten maken, eten consumeren, eetbuien en eten compenseren. En daar was ik helemaal klaar mee! Mijn lichaam was op en ik zocht hulp. Heel veel hulp!

Nadat ik jarenlang, keer op keer, bij diverse hulpverleners niet kon vinden waar ik naar op zoek was (maar er wel van overtuigd was dat ik mijn eetproblematiek de baas kon worden) ging ik op zoek naar mijn eigen werkende methode. In al die jaren, door het vallen en opstaan, de twee stappen vooruit en één stap achteruit, leerde ik wat wel en wat niet werkte. En waar de kracht van herstel zich bevindt.

Nooit meer eetregels of bang zijn om terug te vallen in oude patronen of voor aankomen in gewicht.

Als afgestudeerd Forensisch Orthopedagoog had ik al veel interesse in het gedrag van mensen. Herstelt van mijn ongezonde relatie met eten, de weegschaal en mezelf, wilde ik nog meer leren om ook anderen te kunnen helpen. Zo werd ik hormoonfactor trainer en eet psychologie & mindset coach. Met mijn kennis, ervaring en wetenschappelijke strategieën creëerde ik dit unieke onlineprogramma.

Na al die jaren heb ik nu de rust en de ruimte in mijn hoofd voor de dingen die ik écht belangrijk vind, waar ik écht gelukkig van word. En nu help ik vrouwen, net zoals jij, om de baas te worden over hun eetgedrag, plezier en vrijheid. Zodat je kunt zijn wie je écht bent!

Dat gun ik iedereen!

 

{

Dit programma heeft herkenning opgeleverd. En heeft wederom bevestigd, dat het mogelijk is om stap voor stap aan het herstel te werken. Kirsten is geweldig! Echt wauw, wauw, wauw!!!!! Wat ontzettend knap hoe ze deze training heeft opgezet! Ik vind het zo bijzonder hoe ze zich zo betrokken opstelt! Vooraf had ik wel twijfels. Vooral of het nog wel iets extra’s zou toevoegen, naast alles dat ik al heb gedaan en nog steeds doe om zo goed als mogelijk aan het herstel te werken! Achteraf kijk ik daar heel positief op terug! Dank je wel hiervoor!

Hoe zou het voor je zijn als je…

alles kon eten wat je wilt ZONDER bang te zijn om aan te komen?

jouw favoriete eten in huis kan hebben ZONDER het gevoel te hebben dat je alles op moet?

vrij bent van eetbuien?

kan afvallen of gewoon met gemak op gewicht blijft ZONDER moeite, regels en restricties?

alles kan doen wat je zou willen doen ZONDER die stem in je hoofd MAAR met rust in je hoofd?

blij bent met jezelf?

kunt genieten van feestjes, uit eten gaan en de feestdagen?

de baas bent over jouw gedachten, eetgedrag en plezier?!

Wil je dat het stopt?

Het is weer een nieuwe dag. Je bent net wakker en je hoofd draait al op volle toeren, want ga je wel of niet ontbijten en wat zou je dan kiezen? Is dat een goede keuze of niet? De dag is nog maar net begonnen en staat alweer volledig in het teken van eten…
Hoe zou het voor je zijn als je alles weer kan eten wat je zou willen eten, zonder die vervelende stem steeds op de voorgrond? Als je weer kan genieten van wijntjes op het terras, lunchafspraken of gewoon lekker op de bank met je partner zonder continu die stem, een schuldgevoel of schaamte? Laat mij je helpen!

Het is mogelijk!

 Je bent dichterbij de bovenstaande doelen dan je denkt; en de eerste stap in de goede richting heb je al gezet – door dit allemaal te lezen. En vergeet niet, het mag spannend zijn om datgene wat nu controle, veiligheid en een soort comfort geeft los te laten. 

#Nu word IK de baas! is een online coachingsprogramma van 8 weken waarbij je, met mijn support en coaching, in 7 modules met wekelijkse (meerdere) videolessen, opdrachten en challenges stap voor stap toewerkt naar een leven waarin jij de baas bent! Leven met plezier en vrijheid. Waarbij je stap voor stap leert alles te eten wat je maar wilt en wanneer je maar wilt. Zonder obsessieve gedachten, stress en schuldgevoel. Leer ook hoe jij een gezonde kijk krijgt op de weegschaal, een positief zelfbeeld ontwikkelt en hoe je voor eens en altijd afscheid kan nemen van diëten, eetbuien en restricties. 

Ben jij er klaar voor om de regie terug te krijgen? Ben jij 100% committed om je angsten te overwinnen en uitdagingen aan te gaan? Stel jezelf eens voor hoe het voelt om aan het einde van dit onlineprogramma weer de baas te zijn over jezelf, je plezier en je vrijheid?

Misschien ben je er nog steeds niet helemaal van overtuigd dat je er 100% klaar voor bent. Maar je wilt wel graag bevrijd zijn van je eetstoornis, je ongezonde relatie met eten of altijd maar op dieet zijn. Dan is dit je kans!! Je hebt het proces volledig zelf in handen; ik geef je de handvatten en JIJ bepaalt hoe groot of klein de stapjes zijn die je wilt gaan zetten!

 

{

Wauw! Wat een mooie training! Kirsten beschrijft alles op zo'n mooie herkenbare en positieve manier! Het is zo fijn dat je kan achterhalen wat voor jezelf de geschikte stappen zijn om te herstellen. Dat werkt heel motiverend. Ik wil Kirsten heel graag laten weten dat ik het een waardevol programma vind!

Maak kennis met het onlineprogramma #Nu word IK de baas

Module 1
Mindset van een “BAAS”

De eerste module staat in het teken van kijken waar je nu staat en hoe je geprogrammeerd bent. Hoe kan jij gewoonten, gedachten en patronen creëren die passen bij het leven wat jij graag wilt hebben.  

 

Module 2
Nooit meer eetregels

Module twee staat volledig in het teken van het creëren van een normaal eetpatroon, zonder dat jij je ooit nog schuldig hoeft te voelen over iets wat je gegeten hebt, eetbuien en/of compensatiegedrag. Met een systematische methode leer jij om stap voor stap te eten zonder diëten, regels en restricties. 

Module 3
Help! hoort dit zo?

Bevrijd raken van een ongezonde relatie met eten kan gepaard gaan met lichamelijke veranderingen en specifieke symptomen. Daar hoef je niet van te schrikken! Doordat we o.a. dieper ingaan op honger en verzadiging, vochtbalans en darmwerking weet jij precies wat er met jouw lichaam gebeurt en waarom dit ook goed is.

Module 4
Stop de vicieuze cirkel

In module vier sta je stil bij de redenen waarom je steeds terugvalt in een vicieuze cirkel. Krijg inzicht welke invloed emoties hebben op jouw eetgedrag. Creëer een succesplan waarmee je jouw vicieuze cirkel blijvend doorbreekt.

Module 5
De kracht van herhaling

In deze module leer je wat de kracht van herhaling voor je kan betekenen en welke positieve gevolgen dit heeft voor jouw plezier én vrijheid.

 

Module 6
Blij zijn met jezelf

Houden van jezelf op een makkelijke manier, zonder dat je jezelf vergelijkt met anderen daarmee gaan we aan de slag in module 6. Ontdek wat het zo moeilijk maakt om van jezelf te houden, en hoe het dus makkelijk kan.

Module 7
Ik ben de BAAS!

De allerlaatste module staat in het teken van hoe jij de baas over jezelf blijft ook als er een terugval op de loer ligt. En natuurlijk sluiten we die programma in stijl af! Samen vieren we hoe ver je bent gekomen en hoe trots je daarop mag zijn.

100% Online

Het onlineprogramma is volledig online, in jouw eigen afgeschermde trainingsomgeving

Transformerend – lifechanging!

Je leert niet alleen hoe je de baas wordt over jezelf, je eetgedrag en je vrijheid maar ook hoe je de baas BLIJFT! Zonder ooit nog een dieet te hoeven starten!  

Onbeperkt Support!

Stel al je vragen en krijg 1-op-1 advies van mij & van de #ikbendebaas-community want: “samen staan we sterk!”. 

“Allow yourself to be a beginner. No one starts off being excellent!”

– Unknown .   

This can be you!

Dit programma heeft zoveel veranderd in mijn leven! Op een begeven moment ging ik van aha naar aha moment. Door Kirsten haar eigen ervaring maar ook de wetenschappelijke strategieën die ze gebruikt voelde het als het beste van twee werelden. En natuurlijk het allerbelangrijkst is dat ik eindelijk kan zeggen dat ik een gezonde relatie heb met eten. En ik had nooit verwacht dat ik ook leerde blij te zijn met mezelf. Echt een aanrader dit programma! 

Kelly

De training heeft me inzichten gegeven omtrent zowat àlles wat mijn angsten betreft. Het was best pittig, moeilijk, confronterend, maar ook zéér zinvol, wat al die zwaarte kon ombuigen tot een gevoel van succes in de strijd. Hoe klein de stapjes, die je zet (want je mag dat allemaal zelf kiezen) ook zijn, ze geven het oprechte gevoel dat je actief aan de slag bent.
Kirsten is spontaan, eerlijk, open en geeft mij een gevoel van vertrouwen. Ik ben dankbaar dat ik deze training heb gedaan.

Stephie

Voor de training was ik geobsedeerd door mijn ongezonde relatie met eten. Ik deelde mijn voeding in in 2 categorieën: gezond en ongezond. En at alleen eten wat ik zag als gezond. Door deze restricties kreeg ik alleen maar meer eetbuien. En daarna voelde ik mij zo schuldig dat ik nog strenger werd voor mezelf. Wat ik ook probeerde ik was nooit echt blij met hoe ik at of hoe ik eruitzag. Door dit programma heb ik een gezonde relatie met eten, sport en mijn mindset gekregen. Ik eet gestructureerd op een manier die mijn lichaam nodig heeft. Ik heb me nog ooit zo goed gevoeld van binnen en buiten! 

Lotte

Voor de training was ik een beetje radeloos en stond er voor m’n gevoel alleen voor. Ik had behoefte aan hulp, nieuwe hulplijnen/middelen, stok achter de deur, nieuwe inzichten. Met de onlinetraining heb ik nieuwe inzichten gekregen en op een goede verfrissende manier het inzicht gekregen mijn eetstoornis te kunnen overwinnen. Ik heb er nu een andere kijk op en heb er weer meer vertrouwen in dat ik dit kan overwinnen :). Kirsten is heel lief, fijn, duidelijk, behulpzaam, warm, eerlijk en een mooi mens. Met deze onlinetraining heb ik rust, vertrouwen, en dankbaarheid gekregen. Een mooi nieuw begin van de weg naar bevrijding.

Noor

Ik wist dat ik veel angsten had, maar ik had geen compleet beeld. Dat heb ik nu wel. En ik ben nu aan het leren hoe ik daar mee om kan gaan. De coaching van Kirsten is super fijn! Ze geeft je moed, motivatie en inspiratie. Én is continu beschikbaar voor alles. Ik ben blij dat ik uit mijn oh zo veilige comfortzone ben getreden.

Mathilde

Start before you’re ready!

Ik weet dat het spannend is om je angsten te overwinnen. Maar blijven waar je nu bent levert op de lange termijn zoveel minder op dan NU de regie te gaan nemen en het gevoel van dé overwinnaar te zijn van jouw angsten. Dus grijp je kans en ga ervoor!

Jouw investering om zelf weer de baas te worden!
Startdatum 1 november 2019

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten met het programma?

Direct! Zodra je de betaling hebt afgerond ontvang je een mail waarin het mogelijk is om een account te maken voor de online trainingsomgeving. Als je een account hebt aangemaakt kan je dus GELIJK van start met de eerste module! Het tempo bepaal je vervolgens zelf.

Voor wie is het programma bedoeld?

Het onlineprogramma is voor jou geschikt als je een ongezonde relatie met eten hebt of een eetstoornis of al zolang een dieet hebt gevolgd dat jij geen normale relatie meer hebt met eten en jezelf. Of je nou vooral heel veel restricties hebt of juist eetbuien, dit programma is geschikt voor beide. Je bent 100% committed om weer de baas te worden over jezelf, je plezier en je vrijheid. Misschien heb je nog een stemmetje in je hoofd die zegt dat jij geen hulp nodig hebt, vraag jezelf dan af of dit echt de waarheid is. Het is oké om hulp te zoeken, daar hoef je je niet voor te schamen of aan bepaalde voorwaarde te voldoen. 

Hoelang duurt het programma?

Het programma is opgedeeld in zeven modules, die je in principe in zeven tot tien weken kan doorlopen wanneer je er wekelijks zo’n twee à drie uur tijd aan besteedt. Dit kan verdeeld worden over zeven dagen. 

Het programma vindt plaats in een online trainingsomgeving waar je toegang tot de videolessen en werkbladen van de verschillende modules krijgt. Het programma is overzichtelijk opgebouwd en de modules zijn onderverdeeld in lessen. Alle lessen kan je in je eigen tijd en waar je maar wilt volgen. Je hebt na het afronden van de negen modules blijvend toegang tot het volledige programma en je kan dus de training net zo vaak volgen als je zelf wilt! Want nogmaals, je hebt namelijk LEVENSLANG toegang tot jouw eigen onlineomgeving. 

Daarnaast krijg je bij het onlineprogramma zes maanden lang toegang tot de #ikbendebaas community waarin je onbeperkt vragen kunt stellen aan Kirsten en waar je support hebt van een groep likeminded mensen. Allemaal werk je aan een vergelijkbaar doel en dat maakt de support vanuit een community zo waardevol. Samen staan we sterk! 

Het komt nu even niet uit, kan ik het ook later volgen?

Dat kan zeker. Je hebt levenslang toegang tot de onlinetrainingsomgeving. Je kan het programma dus net zo vaak doorlopen als je zou willen. Maar, wat maakt dat je wilt wachten? Je bent nu hier; dus je wilt wél! Wat is uiteindelijk een beter moment? Er zullen altijd redenen zijn waarvan je kan blijven denken dat het niet het goede moment is, laat je daar niet door afleiden! Go for it!

Je mag ALTIJD een gratis gesprek met mij aanvragen daar hoef je geen reden voor te hebben! Doe dit dus gerust. 

Het is een hele investering...Ik weet niet zeker of dit het waard is...

Zelf heb ik zeker tien jaar en DUIZENDEN euro’s uitgegeven om mijn relatie met eten, mijzelf, de weegschaal en bewegen te transformeren. In die tien jaar volgde ik cursussen, trainingen, therapiën en coachingsessies. Met mijn ervaring en kennis als (forensisch) orthopedagoog, hormoonfactor trainer, mindset coach en intermittent fasting expert leerde ik wat wel en niet werkte. Dit programma helpt je weer de baas worden over jezelf, je eetgedrag en je vrijheid, en dat voor de fractie van de kosten die ik ooit uitgaf om dit te bereiken. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze cursus met 100% commitment jou dit ook gaat brengen.

Máár 100% niet-goed-geld-terug garantie

Kom je er binnen zeven dagen, om een bepaalde reden, erachter dat dit niet hetgeen is wat je zoekt, dan krijg je jouw geld retour. Stuur dan dus binnen zeven na aankoop van het onlineprogramma een mailtje naar info@kirstentimmermans.nl en jij krijgt je geld terug! 

Kan ik ook 1-op-1 gecoacht worden door Kirsten?

Natuurlijk! Heb jij behoefte aan meer hulp of meer persoonlijk contact, dan kan je ook een 1-op-1 traject afnemen. Het traject kan plaatsvinden in de praktijk in Amersfoort of online via Skype, FaceTime of Zoom. 

Mijn vraag is nog niet beantwoord...Ik weet niet zeker of dit bij mij past...

Ik help je graag je vragen te beantwoorden. Neem alsjeblieft contact met mij op via dit contactformulier of stuur een mailtje naar info@kirstentimmermans.nl. Ik geef je zo snel als ik kan antwoord! 

Body & Food Freedom!

Stel je eens voor dat je ontspannen relatie hebt met voeding. Dat je niet al je tijd en energie kwijt bent aan het druk maken over eten en je lichaam. Dat je je lichaam weer volledig vertrouwt en je je weer volledig vrij voelt. Hoe geweldig zou dat zijn!

“It’s time to take the next step!”